Manchester City a anunţat, vineri, că atacantul brazilian Gabriel Jesus şi fundaşul englez Kyle Walker au fost testaţi pozitiv cu noul coronavirus, alături de doi membri ai staff-ului, informează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Cele patru persoane vor fi plasate în izolare, în conformitate cu protocolul de carantină pus în aplicare de Premier League şi de guvernul britanic”, a arătat clubul.

Conform protocolului stabilit în Premier League, jucătorii profesionişti infectaţi cu noul coronavirus trebuie să se izoleze cel puţin zece zile. Pentru Walker şi Jesus, asta înseamnă că vor rata cel puţin meciul cu Newcastle, programat sâmbătă, pe teren propriu, în etapa a XV-a a Premier League, deplasarea de la Everton, din 28 decembrie şi partida din 3 ianuarie, cu Chelsea, tot în deplasare.

Dacă vor avea rezulatte negative după izolare, ei ar trebui să poată reveni la semifinala Cupei Ligii, în care City joacă împotriva rivalei Manchester United, pe terenul acesteia, la 6 ianuarie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.