Clubul Dinamo 1948 Bucureşti anunţat, în mod oficial, numirea lui Gabriel Glăvan în funcţia de director sportiv.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Gabi este unul dintre oamenii pe care suporterii dinamovişti îi cunosc de la începutul sezonului, el ajutând clubul Dinamo şi din postura neoficială pe tot parcursul competiţional din Liga a II-a. Pentru acest lucru, suflarea dinamovistă îi este recunoscătoare şi îi mulţumeşte pe deplin!
 
Gabriel Glăvan a bifat în cariera de scouter Oţelul Galaţi, Universitatea Craiova, a format şi condus departamentul de scouting al FC Voluntari şi UTA Arad, echipe la care a preluat şi rolul de analist video şi Performance Analyst. Gabriel a fost Video şi Performance Analyst şi la România U21.
 
El este, în prezent, lector în cadrul Licenţelor UEFA B, A şi PRO din cadrul Şcolii Federale de Antrenori, unde predă modulul de analiză şi Scouting, el şi echipa lui formând inclusiv primul curs dedicat analizei şi Scouting-ului din România.
Pentru mai multe informaţii, un CV detaliat şi primul interviu al lui Gabriel Glăvan după semnarea contractului cu Dinamo, exclusiv pentru canalele de comunicare Dinamo 1948 Bucureşti.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.