Formaţia Partizan Belgrad, cu Gabriel Enache integralist, s-a calificat în turul trei preliminar al Ligii Europa, trecând în runda secundă de Trakai, scor 1-0 în tur şi 1-1 în retur.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La meciul de joi, disputat la Vilnius, au marcat Osipov ’10 pentru gazde şi Miletici ‘45+3 pentru oaspeţi. În minutul 53, de la Partizan a fost eliminat Soumah.

Partizan Belgrad va juca în faza următoare cu echipa care va câştiga dubla manşă Nordsjelland – AIK (scor 1-0 în tur).

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

Tot joi, Valletta, cu Bogdan Gavrilă pe teren până în minutul 71, a fost învinsă cu scorul de 2-1 de Zrinjski, după ce în tur scorul a fost 1-1. Au marcat Borg ’56 pentru Valletta şi Barisici ’31 şi Filipovici ’66 pentru Zrinjski.

În turul trei preliminar al Ligii Europa, Zrinjski va întâlni echipa Ludogoreţ, la care sunt legitimaţi Cosmin Moţi, Claudiu Keşeru şi Dragoş Grigore.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.