Formaţia Partizan Belgrad, la care evoluează Gabriel Enache, s-a calificat, joi, în play-off-ul Ligii Europa, învingând cu scorul de 3-2 echipa Nordsjaelland, pe teren propriu, în manşa secundă a turului trei preliminar al competiţiei. În tur, scorul a fost 2-1 pentru Partizan.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Joi seară, au marcat Miletici ’11, Jankovici ’30 şi Markovici pentru învingători şi Olsen ‘9 şi Amon ’76 pentru oaspeţi.

Enache a intrat pe teren în minutul 82.

Partizan Belgrad va jucat în faza următoare cu Beşiktaş.

Tot joi, Lech Poznan, cu Mihai Răduţ rezervă a fost învinsă cu 2-1 de Genk şi a fost eliminată din competiţie. În tur, tot Genk a învins, cu 2-0.

Maribor, la care Alexandru Creţu a fost rezervă, a remizat cu Glasgow Rangers, scor 0-0, în manşa secundă a turului trei preliminar. Rangers a câştigat cu 3-1 meciul tur, astfel că s-a calificat în play-off.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.