Fundaşul echipei Arsenal, Takehiro Tomiyasu, nu va mai evolua în acest sezon, după ce a fost operat la genunchi, a anunţat, marţi, clubul din Premier League.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fundaşul dreapta japonez a ieşit în minutul 9 al meciului din optimile Ligii Europa cu Sporting Lisabona.

Antrenorul său, Mikel Arteta, a spus că este îngrijorat, deoarece internaţionalul japonez în vârstă de 24 de ani „nu este unul care exagerează”.

„După înlocuirea sale în meciul din Liga Europa de joia trecută, examinările au confirmat că Takehiro Tomiyasu a suferit o accidentare semnificativă la genunchiul drept”, a spus Arsenal într-un comunicat. „Tomi a fost operat cu succes la Londra, marţi şi va fi indisponibil pentru restul sezonului”.

Arsenal a fost eliminat din Europa League la loviturile de departajare, dar este lider în campionatul Angliei cu opt puncte avans faţă de Manchester City, care are un meci mai puţin disputat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.