Academica Clinceni l-a transferat pe Luca Florică. Fundaşul stanga, în vârstă de 19 ani, va juca pentru echipa ilfoveană cel puţin până la vară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În anul 2021, Luca Florică a evoluat pentru Rapid, iar în prima parte a sezonului precedent a jucat la FC Hermannstadt. A fost crescut de Regal Bucureşti şi a mai evoluat şi pentru Amiens U19 (Franţa).

"De-abia aştept să încep treaba şi să ne îndeplinim obiectivul. Nu m-a speriat faptul că echipa se află pe ultimul loc. Eu o văd că pe o oportunitate de a juca şi a demonstra. Îmi doresc să mă pregătesc bine, să fiu şi să fim feriţi de accidentări şi să joc cât mai multe meciuri. Sunt convins că vom avea rezultate bune şi ne vom salva de la retrogradare", a declarat Luca Florică, fundaş la Academica Clinceni.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.