Federaţia Română deFotbal (FRF) a anunţat, joi seară, că Nicolae Stanciu şi Tudor Băluţă au părăsit lotul primei reprezentative, astfel că nu vor juca în meciul amical cu Finlanda, care se va disputa săptămâna viitoare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit frf.ro, la solicitarea FC Viitorul, staful tehnic al naţionalei i-a permis lui Tudor Băluţă să revină alături de clubul său pentru pregătirea finalei Ligii Elitelor U19, competiţie a cărei câştigătoare va oferi reprezentanta României în UEFA Youth League, cea mai prestigioasă competiţie continentală de juniori.

Nicolae Stanciu a fost învoit iniţial de staful tehnic timp de o zi, din motive personale, astfel încât acesta urma să părăsească lotul primei reprezentative după partida România - Chile şi să revină ulterior, la 2 iunie, în cantonament.

În meciul contra sud-americanilor, mijlocaşul a acuzat o suprasolicitare la nivelul inserţiei muşchilor adductori ai coapsei stângi, staful medical luând decizia de a fi scos din programul echipei naţionale, pentru a nu risca apariţia unei leziuni la acest nivel.  

Reprezentativa României a învins, joi, cu scorul de 3-2, selecţionata statului Chile, într-un meci amical disputat pe stadionul Sportzentrum Graz-Weinzödl, din Graz.

În urmă cu aproape un an, la 13 iunie 2017, România învingea Chile tot cu 3-2, la Cluj-Napoca.

Joi, au marcat Stanciu ‘13, Deac ’67 şi Budescu ’84 pentru România, respectiv Maripan ’32 şi Reyes ’52.

În minutul 30, de la naţionala chiliană a fost eliminat Nicolas Castillo.

Marţi, naţionala României va disputa un meci amical cu Finlanda, pe arena "Ilie Oană" din Ploieşti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.