Federaţia Română de Fotbal (FRF) şi Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) au semnat, luni, un protocol de colaborare cu obiectivul comun de a facilita accesul la educaţie financiară pentru cât mai mulţi jucători de fotbal, dar şi pentru toţi cei care sunt implicaţi în acest fenomen, anunţă frf.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Începând cu anul 2024, principalele acţiuni comune ale celor două instituţii vor viza:

promovarea şi derularea de proiecte şi programe educaţionale comune, precum şi de acţiuni cu scopuri educative, în vederea creşterii nivelului de educaţie financiară în rândurile jucătorilor de fotbal, începând de la copii, juniori şi seniori;

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

organizarea în parteneriat de evenimente educaţionale (workshopuri,  seminare, campanii publice, simpozioane, conferinţe, mese rotunde etc);

desfăşurarea de evenimente publice pentru promovarea valorilor comune şi a rezultatelor activităţilor desfăşurate în parteneriat.

În cadrul parteneriatului dintre FRF şi ASF, loturile naţionale de juniori şi seniori vor avea acces în lunile următoare la sesiuni de educaţie financiară şi management al investiţiilor. Totodată, cele două instituţii îşi propun să găsească soluţii la problemele cu care se confruntă jucătorii în activitate aflaţi la final de carieră.

Pentru a marca debutul acestui parteneriat, echipa ASF a susţinut o sesiune de informare despre educaţie financiară, intitulată „Despre bani la firul ierbii”, dedicată staff-ului FRF, în contextul celui de-al doilea Innovation Day organizat de Federaţia Română de Fotbal în 2024.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.