Marcatorul golului victoriei României în faţa Suediei în preliminariile Campionatului European din 1984, Rodion Cămătaru, a primit, vineri, un cadou special din partea stafului şi jucătorilor echipei naţionale, relatează frf.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cămătaru, care este acum membru al Comisiei Tehnice FRF, a ieşit pe gazonul arenei Friends Arena împreună cu jucătorii echipei naţionale, iar selecţionerul Cosmin Contra i-a înmânat un tricou roşu, identic cu cel în care tricolorii vor evolua contra Suediei, cu numărul 9 şi numele său inscripţionat.

În partida din 1983, echipa naţională a României a evoluat tot în echipament roşu.

Fostul atacant al tricolorilor, care are în palmares 75 de selecţii şi 22 de goluri pentru România le-a transmis un mesaj de încurajare actualilor componenţi ai echipei naţionale: “Le transmit să fie puternici şi să învingă Suedia. Am mare încredere că actuala generaţie poate duce România la turneul final, aşa cum s-a întâmplat cu noi în 1984. La fel ca atunci, un meci mare contra Suediei poate însemna naşterea unei noi generaţii de fotbalişti extraordinare!”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.