Tricolorii vor întâlni Spania, fosta campioană europeană şi mondială, pe 5 septembrie, în faţa unei Arene Naţionale pline. Toate biletele pentru jocul contra ibericilor au fost achiziţionate online, astfel că 50.000 de spectatori, capacitatea permisă la un astfel de eveniment, vor fi pe stadion la partida din preliminariile EURO 2020, informează frf.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Partida va avea loc începând cu 21:45, ora stabilită de UEFA, şi va fi a cincea din actuala campanie de calificare.

Site-ul oficial bilete.frf.ro a primit solicitări pentru toate biletele scoase la vânzare. Singura posibilitate ca anumite locuri să mai devină disponibile va fi în cazul în care diferite comenzi sunt fie anulate, fie refuzate în momentul livrării. Pentru a verifica o eventuală disponibilitate a acestor bilete, accesaţi periodic site-ul bilete.frf.ro.

Pe 5 septembrie, în ziua partidei, casieria din bulevardul Basarabia va deveni punct de informare pentru suporteri. Aceştia pot afla diferite informaţii sau pot, în cazul unor erori,  să preschimbe biletele pe care le deţin (pentru modificarea titularului sau a unor date incorecte). Punctul de informare va fi deschis între orele 12:00 şi 21:45.

Porţile stadionului se vor deschide începând cu ora 19:45. Înaintea jocului, în incinta complexului Arenei Naţionale, FRF împreună cu sponsorii şi partenerii săi vor organiza o zonă dedicată suporterilor, cu numeroase activităţi interactive şi premii speciale. Accesul în Arena Fanilor va fi permis numai pe baza biletului de intrare la meci.

Pe site-urile oficiale bilete.frf.ro şi bilete.ro sunt în continuare disponibile bilete la partida România – Malta, din 8 septembrie, din preliminariile EURO 2020.

Accesul pentru jocului de pe stadionul „Ilie Oană” din Ploieşti, programat la ora 19:00, costă între 25 lei (peluze) şi 50 lei (tribune).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.