Federaţia Română de Fotbal a anunţat joi că la toate meciurile care se vor disputa în perioada 30 noiembrie – 3 decembrie se va iintona imnul naţional.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sunt vizate partidele din cadrul competiţiilor organizate de Federaţia Română de Fotbal şi Liga Profesionistă de Fotbal.

“Pe 1 Decembrie, România sărbătoreşte 100 de ani de la Marea Unire, proclamată în 1918, la Alba Iulia. Cu ocazia Centenarului Marii Uniri, pentru a marca momentul istoric, Comitetul de Urgenţă al FRF din data de 29 noiembrie 2019 a hotârât ca în perioada 30 noiembrie – 3 decembrie, la toate meciurile de fotbal din cadrul competiţiilor organizate de Federaţia Română de Fotbal şi Liga Profesionistă de Fotbal, înaintea fluierului de start să fie intonat imnul de stat al României, «Deşteaptă-te, române!»”, se arată în comunicatul FRF.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.