Camera Naţională pentru Soluţionarea Litigiilor din cadrul FRF, întrunită miercuri, a decis ca FC Dinamo să primească interdicţia de a efectua transferuri de jucători în calitate de club cesionar în următoarele două perioade de transfer. Decizia poate fi contestată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Decizia a fost luată în urma litigiului Iulian Roşu vs. Dinamo 1948 SA, cu privire la încetarea raporturilor contractuale şi pretenţii financiare. “Admite în parte cererea. Constată denunţarea unilaterală a contractului fără justă cauză a clubului conform art. 18.8. lit. b) din RSTJF, începând cu data de 31.01.2024. Respinge capetele de cerere 3-6 ca inadmisibile, urmând ca reclamantul să-şi valorifice pretenţiile în procedura prevăzută de art. 102 alin. 6 şi art. 5.21 din Legea 85/2014. În temeiul dispoziţiilor art. 18.9.1. lit. a) din RSTJF, dispune sancţionarea pârâtului cu interdicţia de a efectua transferuri de jucători în calitate de club cesionar din următoarele două perioade de transfer. Respinge cererea de pronunţare a unei hotărâri parţiale ca neîntemeiată. Cu recurs”, este hotărârea comisiei.

Camera Naţională pentru Soluţionarea Litigiilor a judecat şi cazul invers DINAMO 1948 SA vs. ROŞU IULIAN, tot legat de încetare raporturi contractuale şi pretenţii financiare. “Respinge cererea ca neîntemeiată. Cu recurs”, a fost decizia în acest caz.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.