Federaţia Română de Fotbal a anunţat sancţiunile decise vineri de Comisia de Disciplină şi Etică cu privire la abaterile înregistrate la meciurile din Cupa României.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ca urmare a meciului Dunărea Călăraşi – FCSB, scor 2-1, Raul Rusescu (FCSB), care a fost eliminat, a fost suspendat un joc şi penalizat cu 740 de lei. Tehnicianul Dunării Călăraşi, Dan Alexa, a fot suspendat două jocuri şi penalizat cu 360 de lei, conform unui articol referitor la părăsirea neregulamentară a suprafeţei tehnice de către persoanele aflate pe banca de rezerve.

FCSB a primit o penalitate sportivă de 910 lei în baza unui articol referitor la comportarea neregulamentară a echipei (numărul de cartonaşe galbene).

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

După jocul AFK Csikszereda – Dinamo, câştigat de gazde la loviturile de departajare, Magyari Szilard (Csikszereda) a fost suspendat un joc şi penalizat cu 160 de lei, iar Dinamo a primit o penalitate sportivă de 910 lei, din cauza numărului de cartonaşe galbene primite de jucătorii săi.

Şi CSM Politehnica Iaşi a fost penalizată cu 910 lei pentru cartonaşele galbene primite, iar Andrei Cristea a fost suspendat trei jocuri şi penalizat cu 5.000 de lei pentru comportare jignitoare sau ameninţare la adresa oficialilor de joc.

Octavian Abrudan (Universitatea Cluj) a fost suspendat un joc şi penalizat cu 530 de lei, Răzvan Pleşca (Gaz Metan Mediaş) a fost suspendat două jocuri şi penalizat cu 3000 de lei, iar Fofana Boubacar (Gaz Metan Mediaş) a fost suspendat trei jocuri şi penalizat cu 5.000 de lei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.