Cu mai mult de un an şi jumătate înainte de start, au început pregătirile pentru Campionatul European U21 – UEFA EURO 2023.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Turneul va fi găzduit de România şi Georgia în vara anului 2023. Stadioanele care vor găzdui meciuri la EURO 2023 sunt Arena Naţională şi Steaua în Bucureşti, Cluj Arena şi stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu” în Cluj-Napoca.

În perioada 11 – 14 septembrie a avut loc prima vizită de lucru din partea UEFA. Această inspecţie a urmărit evaluarea stadioanelor, a hotelurilor şi a bazelor de antrenament care ar putea fi folosite pentru turneu. Delegaţii UEFA au urmărit alocarea spaţiilor din interiorul arenelor (conform ghidului UEFA), selectarea hotelurilor pentru echipe (3 hoteluri în Bucureşti şi 4 în Cluj), arbitri şi staff şi selectarea bazelor de antrenament.

Potrivit frf.ro, concluziile vizitei UEFA au fost foarte bune, nefiind exprimate puncte de îngrijorare majore. Delegaţii UEFA au fost însoţiţi din partea Federaţiei Române de Fotbal de către echipa de management a EURO 2023, formată la această dată din 4 persoane: Alexandru Cândea – Project Leader, Vlad Munteanu – Tournament Director, Paul Zaharia – Venue Operations Manager şi Cătălin Gheorghiu – Team Services Manager..

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.