Comisia UEFA de Control, Etică şi Disciplină a transmis, joi, decizia în cazul deschis ca urmare a incidentelor de la partidele echipei naţionale din luna iunie, informează frf.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Astfel, pentru incidentele de la cele patru partide disputate în Liga Naţiunilor, UEFA a decis să amendeze Federaţia Română de Fotbal cu suma de 104.500 euro! Totodată, Comisia UEFA a hotărât ca meciurile echipei naţionale a României să fie monitorizate în următorii doi ani. Dacă incidentele se vor repeta, va urma o sancţiune de cel puţin un meci disputat fără spectatori.

Meciul România – Bosnia şi Herţegovina, programat luni, 26 septembrie, ora 21:45, se va disputa pe stadionul Giuleşti din Capitală. Cele două naţionale s-au întâlnit în Giuleşti, pe fostul stadion, şi în 2011, într-un joc câştigat de România cu 3-0.

Până la meciul cu Bosnia şi Herţegovina, tricolorii se vor deplasa la Helsinki, pe stadionul Olimpic, pentru partida cu Finlanda, de vineri, 23 septembrie, ora 21:45.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.