Louis Fajfrowski, jucător al echipei franceze de rugby Stade Aurillacois, a încetat din viaţă, vineri seară, la vârsta de 21 de ani, după un placaj la un meci amical, relatează presa din Franţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sportivul în vârstă de 21 de ani a ieşit de pe teren în repriza a doua a meciului cu Rodez, după ce a fost vitima unui placaj. El s-a putut ridica, cu ajutorul stafului medical, şi s-a dus la vestiare însoţit de un medic. Însă în vestiar şi-a pierdut cunoştinţa de câteva ori. În ciuda eforturilor medicilor pentru a-l reanima, el nu a mai putut fi salvat.

Autorităţile franceze au deschis o anchetă în acest caz. “Când a ieşit de pe teren starea sa nu părea alarmantă. Chiar voia să revină, însă a început să vomite”, a precizat parchetul din Aurillac.

Autopsia va fi făcută, luni dimineaţă, la Clermont-Ferrand. “Voi şti atunci cauza decesului şi dacă placajul i-a provocat decesul. Vom vedea dacă este vorba de o infracţiune sau nu”, a menţionat parchetul.

Louis Fajfrowski era legitimat la Stade Aurillacois din 2015.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.