Comitetul executiv al Federaţiei Franceze de Fotbal (FFF) se va întruni la 28 februarie, la Paris, într-o sesiune extraordinară pentru a discuta despre concluziile auditului în cazul preşedintelui Noël Le Graët, relatează lequipe.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Şedinţa este programată cu începere de la ora locală 10.00.

Iniţial concluziile ar fi trebuit să fie discutate vineri, dar mai mulţi membri ai Comitetului Executi sunt încă în vacanţă.

Dar Noël Le Graët însuşi şi-a dorit o amânare, deoarece intenţionează să se întâlnească cu toţi membrii comitetului său executiv pentru a afla despre intenţiile lor.

Convocarea Comitetului Executiv vine a doua zi după depunerea raportului final de audit de la Inspectoratul General pentru Educaţie, Sport şi Cercetare (IGESR) privind disfuncţionalităţile de la FFF, al cărui rezultat evidenţiază „derivele comportamentale” ale lui Noël Le Graët, „incompatibile”cu exercitarea funcţiilor.

Le Graet, în funcţie din 2011, nu a reacţionat încă public, dar, potrivit unei surse de rang înalt de la federaţie, nu vrea să-şi dea demisia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.