Reprezentativa Franţei a învins, miercuri, la Fukuoka, echipa SUA, cu scorul de 33-9 (12-6), în etapa a II-a a Grupei C a Cupei Mondiale de rugby.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În prima repriză, Yoann Huget '5 şi Alivereti Raka '23 au marcat eseuri pentru Franţa, primul fiind transformat de Thomas Ramos '7. Americanii au înscris din două lovituri de pedeapsă, transformate de Aj Macginty '18 şi '30.

În repriza a doua, Macginty a strâns scorul la 9-12, după o nouă lovitură de pedeapsă transformată ('64), apoi francezii au pus repede pe tabelă alte trei eseuri, prin Gael Fickou '66, Baptiste Serin '69 şi Jefferson Poirot '78, transformate de Camille Lopez '67, '70 şi '80.

După acest meci, care încheie etapa a II-a a grupei, Franţa, cu punctul bonus ofensiv primit în partida de miercuri, a urcat pe locul 2 în clasament, cu nouă puncte, după Anglia, care a acumulat 10 puncte. Pe locul trei se situează Argentina, cu 6 puncte, SUA şi Tonga fiind pe locurile 4 şi 5, fără niciun punct.

Tot miercuri, de la 13.15, este programat, la Oita, meciul Noua Zeelandă - Canada, în Grupa B.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.