La aproape cinci ani de la plecarea de la Bayern Munchen, unde a fost o legendă, Franck Ribery ar face tot ce-i stă în putinţă pentru a reveni la clubul german

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Kicker, fosta extremă (40 de ani) îşi dă în prezent examenele de antrenor şi vizează un post de antrenor al echipei de tineret a lui Bayern.

Francezul, care a pus capăt carierei în octombrie 2022, locuieşte încă parţial în capitala bavareză şi îi place să petreacă timp la Munchen, unde fiul său Seïf joacă la echipa U13. Franck Ribéry a participat la un antrenament în ianuarie şi chiar a jucat cu el.

Franck Ribéry, care a început o nouă carieră la Salernitana, unde face parte din staful de antrenori, ar dori să obţină diploma înainte de a reveni la Bayern.

El ar putea beneficia de viitoarea restructurare de la clubul bavarez, al cărui staff tehnic al primei echipe se va schimba în această vară după plecarea anunţată a lui Thomas Tuchel.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.