Atacantul internaţional portughez Francisco Trincao, în vârstă de 22 de ani, a fost împrumutat până la 30 iunie 2023 de FC Barcelona la Sporting Lisabona, care are opţiune de cumpărare la finalul acestui împrumut, a anunţat miercuri clubul catalan într-un comunicat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"FC Barcelona şi Sporting Lisabona au ajuns la un acord pentru împrumutul jucătorului Francisco Trincao până la 30 iunie 2023. Acordul include şi o opţiune de cumpărare la finalul acestui împrumut”, a indicat FC Barcelona.

Împrumutat în acest sezon clubului englez Wolverhampton pentru o sumă de 6 milioane de euro, Trincao a totalizat două goluri şi un singur assist în 28 de meciuri din campionatul Angliei.

Pe lângă jucătorii aflaţi la finalul împrumuturilor (Adama Traoré, Luuk de Jong), aceasta este a 4-a plecare înregistrată de Barça în această perioadă de transfer de vară, după cea a lui Philippe Coutinho la Aston Villa (20 milioane de euro), Rey Manaj la Watford şi împrumutul lui Clement Lenglet la Tottenham.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.