Fundaşul central francez Teddy Mezague, 28 de ani, ultima oară la Mouscron (Belgia), a semnat miercuri un contract cu FC Dinamo, a anunţat conducerea clubului din Ştefan cel Mare prin intermediul site-ului oficial.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Noul jucător al echipei din Ştefan cel Mare a efectuat vizita medicală la Institutul Naţional de Medicină Sportivă (INMS) din Capitală şi s-a alăturat lotului pregătit de Florin Bratu în cantonamentul de la Săftica.

Născut la Marsilia, la 27 mai 1990, Teddy Mezague şi-a început cariera în prima ligă a campionatului francez la Montpellier şi a mai evoluat pentru Martigues, Leyton Orient şi Mouscron. 

În ultimul sezon competiţional, Mezague a evoluat pentru Mosuscron în 29 de meciuri în campionat şi două în Cupa Belgiei. A înscris trei goluri în acest an în meciurile cu Anderlecht, Zulte Waregem şi Lierse.

Francezul va evolua la Dinamo cu numărul 90 pe echipamentul de joc.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.