Fostul internaţional francez Mathieu Valbuena a anunţat, luni, că părăseşte clubul grec Olympiakos Pireu, după patru sezoane.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"A venit timpul să plec. Am avut o aventură superbă împreună", a explicat mijlocaşul ofensiv de 38 de ani pe reţelele de socializare. "Singurul meu sentiment pentru Olympiakos este dragostea şi asta nu se va schimba niciodată. Olympiakos face parte din viaţa mea".

Fost jucător la Marseille şi Lyon, Mathieu Valbuena a ajuns la clubul elen în 2019, unde a bifat 150 de meciuri, marcând 18 goluri şi oferind 43 de pase de gol. A câştigat trei titluri de campion consecutiv, între 2020 şi 2022, şi Cupa Greciei în 2020.

Mathieu Valbuena a strâns 52 de selecţii pentru Franţa între 2010 şi 2015 (8 goluri). Cu Les Bleus, el a participat la Cupele Mondiale din 2010 şi 2014. Cariera sa internaţională s-a oprit după "afacerea sextape" în care a fost implicat colegul său de echipă naţională Karim Benzema.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.