FC Barcelona a publicat, duminică, o fotografie la despărţirea de Lionel Messi, în care fotbalistul argentinian apare înconjurat de coechipierii săi şi de trofeele pe care clubul le-a câştigat alături de el, informează lequipe.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Este o fotografie care pune capăt unei istorii de 21 de ani. Lionel Messi este înconjurat de vechea gardă a FC Barcelona precum Gerard Pique, Sergio Busquets şi Jordi Alba, care au fost formaţi toţi trei la club şi care s-au alăturat primei echipe în 2008, în cazul primilor doi, şi în 2012, Alba. Mai numeroşi sunt cei din generaţiile următoare: Frenkie de Jong (25 de ani), Emerson Royal (22 de ani), Sergino Dest (20 de ani), Philippe Coutinho (29 de ani) etc.

 

Cele opt trofee ale Supercupei Spaniei sunt aliniate în prim-plan. În centru, câteva exemplare ale celor şapte trofee ale Cupei Spaniei şi ale celor zece campionate interne câştigate alături de el. În cele din urmă, cele patru trofee ale Ligii Campionilor din epoca Messi stau cu mândrie în vârf.

FC Barcelona a anunţat, joi seară, că nu îi poate prelungi contractul argentinianul Lionel Messi din motive financiare.

Atacantul argentinain, în vârstă de 34 de ani, a cucerit de şase ori Balonul de Aur şi tot de şase ori, Gheata de Aur.

Venit la Barcelona în 2000, ca junior, la 13 ani, Messi a jucat 17 sezoane în competiţia spaniolă de top, în care şi-a scris numele pe un număr mare de recorduri, printre care cele mai multe goluri în LaLiga (474), cele mai multe hat-trick -uri (36), jucătorul străin cu mai multe titluri (10), cele mai multe goluri într-un singur sezon (50, în 2011-12).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.