Românii au luat startul în prima zi a întrecerilor de la Festivalul Olimpic al Tineretului European la două discipline: short track şi schi fond, informează cosr.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Probele de short track s-au disputat pe patinoarul din Vuokatti. La 1500 m masculin, Antal Apor a terminat pe locul 22, iar Dobos Adam s-a clasat pe locul 24. În proba feminină de 1500 m, Gal Sarlota a încheiat întrecerea pe locul 25, Farkas Biborka a sosit la final pe locul 28. Stafeta mixtă a României nu a terminat întrecerea în proba de 3000 m.
 
La schi fond, tot la Vuokatti, s-au disputat azi două probe la care românii au fost la start. Primele au concurat fetele la 7,5 km liber. Delia Reit a terminat pe locul 41, cu timpul 25:10.6 min. Andreea Dogaru a sosit după 26:38.3 min şi a încheiat competiţia pe locul 53. Proba masculina de 10 km liber i-a avut la start pe Petrică Iftimie şi Gabriel Cojocaru. Cel mai bine s-a clasat Gabi Cojocaru, cu 24:28.2 min el a terminat pe locul 46, în timp ce Iftimie a terminat pe locul 61, după 25:39.1 min.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.