În competiţia masculină individuală de sărituri cu schiurile din cadrul FOTE Friuli Veneţia Giulia 2023, care se dispută în Slovenia pe trambulina HS 102 m, Mircea Jipescu, purtătorul de drapel al României la Ceremonia de deschidere a Festivalului, a obţinut cea mai bună clasare, anunţă COSR.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sportivul legitimat la Cubul Sportiv Dinamo Râşnov a reuşit o clasare pe locul 7 la antrenamente, dar în concursul oficial masculin individual a încheiat pe locul 20, după ce s-a clasat pe 18, în runda I. Braşoveanul şi-a îmbunătăţit performanţa olimpică personală, la ediţia precedentă a Festivalului – FOTE Vuokatti 2022, el terminând pe locul 37 la individual.

Alexandru Folea a fost al 37-lea în prima rundă şi nu s-a calificat în etapa finală.
 
În întrecerea individuală a fetelor, Andra Maria Gheorghe a fost a 22-a la finalul celor două runde.
 
În prima zi a întrecerilor de schi fond din cadrul FOTE Friuli Veneţia Giulia 2023, reprezentanţii României au terminat competiţia în a doua jumătate a clasamentului. Ionuţ Alexandru Costea s-a clasat pe locul 48, la 10 km clasic masculin, iar în proba feminină de 7,5 km clasic, Maria Toma, alături de care s-a aflat şi antrenorul George Scurtu sub îndrumarea căruia se pregăteşte la Clubul Sportiv Şcolar din Baia Sprie, a încheiat pe locul 54.


 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.