Fotbalul italian a reacţionat la anunţul plecării danezului Chrisitian Eriksen de la Inter Milano, unde nu mai poate evolua din cauza problemelor cardiace.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Tot binele din lume, Chris", a scris Serie A pe Twitter.

 

Per te solo il meglio, Chris! #SerieATIM#WeAreCalcio pic.twitter.com/q3I5PF6mWW

— Lega Serie A (@SerieA) December 17, 2021

"Îi dorim tot ce este mai bun lui Christian pe viitor, este păcat că nu mai avem lângă noi un mare adversar şi un mare bărrbat", a scris pe Twitter şi marele rival al Interului, AC Milan.

Christian Eriksen, în vârstă de 29 de ani, a căzut pe teren şi a avut nevoie de minute în şir de resuscitare, la 12 iunie, la meciul Danemarcei cu Finlanda, de pe Stadionul Parken din Copenhaga, din Grupa B de la Euro-2020.

El juca la Inter din 2020 şi avea contract pe patru sezoane.

Eriksen poate semna acum cu altă echipă, deoarece nu poate evolua în Italia, deoarece după problema suferită la Euro i s-a implantat un defibrilator subcutanat pentru reglarea ritmului cardiac.

Potrivit presei italiene, un omagiu i-ar putea fi adus lui Eriksen pe San Siro, la meciul Interului din 2022.
 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.