Jucătorul echipei naţionale Under-18 a României, Iustin Răducanu, a câştigat trofeul pentru "Golul anului 2022", pentru reuşita din meciul cu Serbia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe parcursul lunii decembrie, suporterii României au votat pe www.peluzatricolora.ro cea mai spectaculoasă reuşită a echipelor naţionale din acest an.

În competiţia care s-a desfăşurat în sistem eliminatoriu (optimi-sferturi-semifinale-finală) s-au aflat 16 tricolori şi tricolore, de la categoria Under 15 până la seniori şi senioare.

În perioada 29-30 decembrie 2022, fanii au votat duelul din finala competiţiei: Isabela Lazăr, care a înscris direct din corner într-un meci al junioarelor U17 contra Bosniei-Herţegovina, sau Iustin Răducan, cu o execuţie specială, preluare peste adversar şi voleu, în partida României U18 în faţa Serbiei.

Învingător a fost Iustin Răducan, care a primit 55% din totalul voturilor în finală. Acesta va primi trofeul ”Golul Anului 2022”!

În 2021, trofeul i-a revenit lui Ianis Hagi.

În precedenţii ani au mai câştigat trofeul pentru golul anului: Nicolae Stanciu (2016, 2017), Isabelle Mihail (2018), Florinel Coman (2019) şi Alexandru Maxim (2020).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.