Morgan Schneiderlin (33 de ani) a semnat cu Kifisia FC, club promovat în prima ligă din Grecia, după ce şi-a reziliat contractul cu Konyaspor, la doar nouă zile de când a semnat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Morgan Schneiderlin este în căutarea unei noi aventuri. Liber după ce şi-a reziliat contractul cu Konyaspor din "motive personale" la nouă zile după ce a semnat, mijlocaşul internaţional în vârstă de 33 de ani şi-a revenit la Kifisia FC, care tocmai a promovat în prima ligă din Grecia.

"Kifisia FC anunţă sosirea lui Morgan Schneiderlin, care evoluează pe postul de mijlocaş defensiv. Noul recrut s-a bucurat de o carieră de succes în Franţa şi Anglia, având 200 de meciuri în Premier League pentru Southampton, Manchester United şi Everton. Kifisia FC îi urează un bun venit călduros în familie, multă sănătate şi mult succes", a precizat clubul elen într-un comunicat.

După o perioadă foarte lungă în Anglia (2008-2020), la Southampton, Manchester United şi Everton, jucătorul cu 15 selecţii pentru Les Bleus a revenit în Franţa, la Nisa, la 12 ani de la plecare. Cu Nice, Schneiderlin a jucat în 59 de meciuri în toate competiţiile, dintre care cinci în Liga Europa, pe parcursul a două sezoane.

Împrumutat anul trecut la Western Sydney pentru ultimul an de contract cu Nice, francezul a găsit timp de joc (12 meciuri) înainte de a pleca de pe Coasta de Azur, liber de orice contract. După foarte scurta sa experienţă în Turcia, el va descoperi acum o a patra ţară în străinătate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.