Jucătoarea franceză de fotbal Kheira Hamraoui a semnat cu Club America, a anunţat, luni. clubul din Ciudad de Mexico, la aproape doi ani după ce a sportiva a fost victima unei agresiuni la Paris.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fosta jucătoare de la Barcelona şi Lyon, cu care a câştigat de trei ori Liga Campionilor, a fost lăsată să plece de Paris Saint-Germain în vară, după ceea ce ea a descris ca fiind "doi ani de agitaţie infernală".

În noiembrie 2021, în timp ce se întorcea de la o cină a echipei, a fost atacată violent cu o bară de fier de bărbaţi cu cagule. Coechipiera ei de la Paris, Aminata Diallo, a fost ulterior arestată preventiv şi apoi inculpată în acest caz, care a avut loc pe fondul unei rivalităţi între jucătoare. Afacerea foarte mediatizată, în care au fost implicate şi alte jucătoare de la PSG şi de la echipa feminină a Franţei, a perturbat foarte mult cariera lui Hamraoui, în vârstă de 33 de ani, care are 41 de selecţii pentru Les Bleues.

Ea a denunţat o "nedreptate" la aflarea veştii că nu a fost selecţionată de Hervé Renard pentru Cupa Mondială 2023 din Australia şi Noua Zeelandă din această vară.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.