Jucătoarea spaniolă Jennifer Hermoso, aflată în centrul cazului Rubiales, nu a fost convocată la meciuril din septembrie. Cu toate acestea, "în absenţa unor evoluţii de ultimă oră", se aşteaptă ca atacanta să fie inclusă miercuri pe următoarea listă a selecţionerului, informează cotidianul AS.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Anunţarea lotului pentru perioada internaţională din octombrie ar putea marca o nouă etapă în procesul de normalizare a relaţiilor dintre Jennifer Hermoso şi Federaţia Spaniolă de Fotbal (RFEF). Victimă a unui sărut forţat fără consimţământul ei de către Luis Rubiales, şeful RFEF, după titlul mondial cucerit de La Roja, gest care a declanşat un scandal mondial, numărul 10 al Spaniei s-a distanţat de federaţie, considerând că aceasta nu a protejat-o suficient. La fel ca şi colegele sale, Jennifer Hermoso nu a văzut încă schimbările radicale pe care le-a cerut la conducerea fotbalului spaniol, dar se pare că este pregătită să revină la echipa naţională sub comanda lui Montse Tomé, potrivit presei spaniole.

Fosta asistentă a lui Jorge Vilda, care a fost criticată încă de la numirea sa, a făcut fără Jenni Hermoso luna trecută, când jucătoarea de la Pachuca (Mexic) era perfect aptă de joc şi putea juca.

Decizia de a nu o reţine a fost luată pentru a o proteja, a declarat atunci antrenoarea. "Jucătoarea a replicat pe reţelele sale de socializare: "Să mă protejez de ce?

Lotul de 23 de jucători va fi anunţat miercuri pentru meciurile din Liga Naţiunilor cu Italia (27 octombrie) şi Elveţia (31 octombrie). "Cu excepţia unor răsturnări de situaţie sau surprize de ultim moment, Jenni Hermoso va fi în echipă", precizează AS.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.