Jucătoarea spaniolă Jenni Hermoso, care a fost sărutată cu forţa în luna august de fostul preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal Luis Rubiales, a semnat cu clubul mexican Tigres Femenil.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

,Nimic nu mă face mai fericită decât să anunţ că voi face parte dintr-un club incredibil", a declarat spaniola Jenni Hermoso la X.

 

"Ce început de an minunat!", a scris şi Tigres Femenil, câştigătoarea ultimului campionat feminin mexican, pe aceeaşi reţea de socializare.

Hermoso, în vârstă de 33 de ani, a jucat până în sezonul trecut la clubul mexican Pachuca. Anul trecut, ea a devenit un simbol global în lupta pentru egalitatea de gen.

La 20 august, la câteva minute după ce Spania câştigase Cupa Mondială feminină de la Sydney, Luis Rubiales, pe atunci preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, a sărutat-o pe gură, provocând indignare în Spania şi în întreaga lume.

Sub presiune, fostul şef al fotbalului spaniol, care a susţinut întotdeauna că sărutul a fost consimţit, a demisionat. Acuzat de "agresiune sexuală" de către justiţia spaniolă, el are interdicţie de a se apropia la mai puţin de 200 de metri de jucătoare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.