O brigadă condusă de Alina Peşu, din care mai fac parte alţi trei arbitri români, va oficia meciul dintre Brann (Norvegia) şi Barcelona (Spania), prima manşă din sferturile de finală ale UEFA Women’s Champions League, informează frf.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Alături de Alina Peşu, Daniela Constantinescu va fi arbitru asistent, iar Ovidiu Haţegan şi Horaţiu Feşnic vor fi oficialii din camera VAR. Brigada va fi completată de arbitrul asistent Georgia Komisopoulou (Grecia) şi Eleni Antoniou (Grecia), ca al patrulea oficial.

Partida se va juca miercuri, 20 martie, de la ora 22:00 pe stadionul Åsane Arena din Bergen (Norvegia), în timp ce returul din Spania este programat pe 28 martie.

Gruparea norvegiană se află la prima calificare în sferturile de finală ale UEFA Women’s Champions League, în timp ce Barcelona luptă pentru a şasea prezenţă consecutivă în semifinalele competiţiei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.