Alina Peşu va conduce partida Ungaria – Belgia, prima manşă a barajului pentru promovarea sau menţinerea în Liga A a UEFA Women’s Nations League.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Partida se va disputa vineri, 23 februarie, de la 18:45, la Felcsut, pe stadionul unde naţionala României a învins-o pe cea a Israelului în preliminariile EURO 2024.

Din brigada condusă de Alina Peşu mai fac parte Daniela Constantinescu şi Petruţa Iugulescu, asistenţi, şi Ana Maria Terteleac, al patrulea oficial.

Tot în această lună, în perioada 21-27 februarie, Teodora Albon va fi observator de arbitri la meciurile din grupa A2 în calificările pentru Campionatul European de fotbal feminin U17. Jocurile se dispută în Portugalia, iar pe lângă ţara gazdă din grupă mai fac parte Finlanda, Kosovo şi Islanda.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.