Alexia Putellas, de două ori câştigătoare a premiului Balonului de Aur, şi alte două jucătoare ale echipei naţionale spaniole vor depune mărturie în faţa instanţei în cazul sărutului forţat al fostului conducător Luis Rubiales cu Jenni Hermoso.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Alexia Putellas, Irene Paredes, fundaş la FC Barcelona,, şi Misa Rodríguez, portar la Real Madrid, vor fi audiate lunea viitoare de către magistratul însărcinat cu ancheta, a declarat pentru AFP o sursă judiciară.

Câştigătorul Balonului de Aur 2021 şi 2022 a luat poziţie din timp în favoarea lui Jenni Hermoso, calificând drept "inacceptabil" discursul ţinut de Luis Rubiales pe 25 august, când a anunţat că nu are intenţia de a demisiona.

Judecătorul i-a audiat deja luni, cu uşile închise, pe fratele lui Jenni Hermoso şi pe o prietenă, care, potrivit sursei judiciare, au confirmat declaraţiile numărului 10 privind absenţa consimţământului din partea ei în timpul sărutului şi presiunile exercitate asupra ei de Rubiales şi anturajul său pentru a aproba faptele.

Luis Rubiales a fost acuzat în acest caz de "agresiune sexuală", precum şi de "constrângere" ca urmare a acestei presiuni.

Luni au fost audiaţi şi mai mulţi experţi, iar joi urmează să fie audiaţi mai mulţi membri ai Federaţiei Spaniole de Fotbal (RFEF).

Deocamdată nu se ştie dacă şi când va fi convocată Jennifer Hermoso de către magistrat.

Luis Rubiales, care a susţinut întotdeauna că sărutul a fost consimţit, a fost interogat la 15 septembrie şi de atunci judecătorul i-a interzis să se apropie la mai puţin de 200 de metri de jucătoare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.