Fotbalistele spaniole Aitana Bonmati şi Olga Carmona, care au câştigat titlul mondial, şi australianca Sam Kerr, sunt nominalizate pentru premiul UEFA pentru cea mai bună jucătoare a sezonului 2022-2023, a anunţat vineri forul european.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bonmati (FC Barcelona), Carmona (Real Madrid) şi Kerr (Chelsea) au ajuns finaliste după un vot al antrenorilor din Liga Campionilor, a selecţionerilor din cele 55 ţări afiliate UEFA, precum şi a unui juriu format din jurnalişti europeni.

Câştigătoarea va fi anunţată la 31 august, la Monaco, cu ocazia tragerii la sorţi pentru faza grupelor Ligii Campionilor la fotbal.

La antrenori, cei trei finalişti sunt Jonatan Giraldez, care a câştigat Liga Campionilor cu FC Barcelona, Jorge Vilda, câştigător al Cupei Mondiale cu Spania, şi Sarina Wiegman, selecţionerul Angliei, finalistă a Cupei Mondiale.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.