Cel de-al doilea proces al lui Benjamin Mendy intră luni în faza finală la Chester Crown Court, odată cu audierea fundaşului francez.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Procesul se referă la două infracţiuni sexuale - tentativă de viol şi viol, care ar fi avut loc la domiciliul său în 2018 şi, respectiv, 2020 - de care rămâne acuzat în Anglia. Mendy ar trebui să fie audiat mai întâi de procurorul Benjamin Aina.

Acesta din urmă a fost până acum mai puţin ofensiv în declaraţiile sale decât predecesorul său în primul proces, Timothy Cray, care l-a descris pe campionul mondial din 2018 drept un "prădător".

Dar, chiar dacă a fost prudent, Aina, prin analiza sa meticuloasă a diferitelor mărturii care au împânzit audierea, a subliniat în mod constant coerenţa relatărilor celor două denunţătoare, scrie AFP.

În vârstă de 28 de ani, fotbalistul suspendat de mai mult de un an de Manchester City era judecat din august 2022 la tribunalul din Chester. Acuzat de şapte violuri, o tentativă de viol şi o agresiune sexuală, el risca o condamnare la închisoare pe viaţă. El a fost achitat de şase violuri şi o agresiune sexuală, de către un juriu, la finalul unui proces în Marea Britanie, în ianuarie.

 



 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.