După succesul primului joc de fotbal american, la mijlocul lunii noiembrie 2022, două meciuri din sezonul regulat vor fi jucate în Germania, în 2023, a anunţa, joi, într-un comunicat Liga de Fotbal Nord-Americană (NFL).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ca parte a celor 544 de meciuri din sezonul regulat 2023/24, NFL va juca cinci meciuri pe continentul european. Trei vor fi organizate la Londra - două la Tottenham şi unul la Wembley - cu francizele Buffalo Bills, Tennessee Titans şi Jacksonville Jaguars. Două meciuri vor avea loc în Germania, cu participarea a patru francize, inclusiv New England Patriots şi Kansas City Chiefs.

Datele meciurilor din Germania, precum şi oraşele gazdă vor fi anunţate ulterior, dar NFL anunţase deja că München şi Frankfurt vor găzdui meciuri NFL timp de patru sezoane.

Prima întâlnire NFL din Germania s-a disputat pe 13 noiembrie 2022, la Allianz Arena din Munchen, între Tampa Bay Buccaneers şi Seattle Seahawks, cu o victorie pentru franciza Florida (21-16), în faţa a 67.000 de spectatori în tribune şi a peste 2,7 milioane de telespectatori în Germania.

NFL organizează meciuri din sezonul regulat în afara Americii de Nord din 2007, după modelul a ceea ce face NBA în baschet din 1990.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.