Jucătorul echipei de fotbal american Buffalo Bills, Damar Harris, a ajuns acasă, la 9 zile după ce a suferit un stop cardiac în timpul unui meci, relatează BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Hamlin, 24 de ani, s-a prăbuşit în timpul unui meci din 2 ianuarie, după un placaj şi a trebuit să fie resuscitat pe teren.

Medicii au spus că sunt „încrezători că Damar poate fi externat în siguranţă pentru a-şi continua reabilitarea acasă şi la baza echipei Bills”.

Ei au spus că a fost supus unei „evaluări cuprinzătoare” şi a efectuat mai multe teste.

Hamlin a fost dus de urgenţă la terapie intensivă după ce a necesitat mai mult de 30 de minute de îngrijire medicală pe teren, la meciul cu Cincinnati Bengals.Jucătorii ambelor echipe s-au adunat în jurul lui Hamlin în timp ce personalul medical de urgenţă îl resuscita. Meciul a fost anulat

El a fost două zile conectat la un ventilator, iar luni a fost externat dintr-un spital din Cincinnati, oraşul în care a avut loc meciul, şi s-a mutat în altul din Buffalo.

În cele din urmă, miercuri, el a ajuns acasă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.