La optsprezece luni după ce a părăsit naţionala Germaniei, Joachim Löw, campion mondial în 2014, şi-a exprimat „intenţia” de a reveni în fotbal după Cupa Mondială-2022, într-un interviu pentru Kicker.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Mă simt din nou motivat când mă uit la fotbal, asta nu a fost cazul de câteva luni”, a spus Joachim Löw, antrenorul Germaniei din toamna anului 2006 până în vara anului 2021.

Când se iveşte ocazia, Löw „intenţionează” să revină la fotbal. „Dacă simt că îmi place ceva, sunt gata şi o voi face din nou”, a spus Löw, 62 de ani.

„Cu siguranţă sunt şi alte echipe pentru mine”, a răspuns el la o întrebare în care l-a întrebat dacă munca lui s-a încheiat cu titlul mondial câştigat în 2014 în Brazilia. Nu şi-a precizat însă dorinţa: să redevină antrenor pentru altă ţară sau antrenor de club.

Asistent al lui Jürgen Klinsmann din toamna anului 2004 până în vara anului 2006, Joachim Löw a preluat conducerea selecţionatei germane după Cupa Mondială din 2006.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.