Fostul atacant spaniol Jose Antonio Reyes a decedat, sâmbătă, într-un accident de maşină, la vârsta de 35 de ani, au anunţat fostele lui cluburi Atletico Madrid şi FC Sevilla, citate de lequpe.fr. Lumea fotbalului deplânge moartea fostului internaţional spaniol Jose Antonio Reyes, pe site-urile oficiale ale cluburilor şi pe reţelele de socializare apărând, sâmbătă, numeroase mesaje de condoleanţe. UEFA a anunţat că înaintea finalei Ligii Campionilor, Tottenham Hotspur – Liverpool, care se va disputa în această seară, la Madrid, se va ţine un minut de reculegere în memoria fostului internaţional spaniol Jose Antonio Reyes.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Lumea fotbalului deplânge moartea lui Jose Antonio Reyes

Jucătorul a fost format la FC Sevilla, înainte de a mai evolua la Arsenal Londra, Real Madrid, Atletico Madrid, Benfica Lisabona, Espanol Barcelona, Cordoba, Xinjiang Tianshan Leopard şi Extremadura.

CITEȘTE ȘI Minut de reculegere în memoria lui Reyes, la finala Ligii Campionilor

La Arsenal, el a jucat peste 100 de meciuri, între 2004 şi 2007, fiind campion al Angliei în 2004. El a câştigat cinci trofee ale Ligii Europa, trei cu FC Sevilla şi două cu Atletico Madrid.

La echipa naţională a jucat de 21 de ori, marcând patru goluri, şi a evoluat la Cupa Mondială din 2006.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.