Fostul atacant francez Nicolas Anelka a fost numit, joi, în funcţia de director general al grupării turce de divizie secundă Ümraniyespor, a anunţat clubul din Istanbul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Bun venit, Profesore", a scris clubul în franceză pe reţeaua de socializare X, precizând că a ajuns la un acord cu francezul "pentru postul de CEO".

 

Fostul internaţional (69 de selecţii, 14 goluri), care a jucat la PSG, Arsenal, Real Madrid, Manchester City şi Chelsea, a evoluat în campionatul turc în 2005-2006 pentru Fenerbahçe.

De asemenea, francezul a avut o scurtă experienţă de conducător la Hyères (National 2 franceză, echivalentul diviziei a patra) în 2021.

Ümraniyespor, care ocupă în prezent locul 12 în divizia secundă din Turcia, a evoluat în sezonul trecut în prima ligă pentru prima dată în istoria sa.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.