Fostul înotător Michael Phelps, în vârstă de 38 de ani, a devenit tată pentru a patra oară, după ce soţia sa Nicole a născut un băieţel care se va numi Nico.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"@mrs.nicolephelps şi eu vrem să-i urăm bun venit pe lume lui Nico Michael Phelps. Născut pe 1/16", a scris Phelps pe Instagram, la o fotografie în care apare alături de Nicole, cu micuţul Nico în braţe.

"Suntem atât de binecuvântaţi să avem un al 4-lea copil. Suntem acum o familie de 6!", se menţionează în postare.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Michael Phelps (@m_phelps00)

Cei doi mai au trei băieţi: Boomer (7 ani), Beckett (5 ani) şi Maverick (4 ani).

Foto: Instagram
Foto: Instagram

De 23 de ori medaliat cu aur la Jocurile Olimpice, Phelps şi-a întâlnit actuala soţie în 2007, la Premiile ESPY. Nicole Johnson era concurentă la concursuri de frumuseţe şi model, devenind Miss California în 2010 şi clasându-se în top 10 în finala Miss USA în acelaşi an.

După ce s-au întâlnit intermitent timp de câţiva ani, cuplul s-a logodit în 2015, iar mai târziu s-au căsătorit în 2016, organizând trei ceremonii separate.

Phelps,în vârstă de 38 de ani, s-a retras din activitatea sportivă după Jocurile Olimpice de la Rio, din 2016. Soţia sa are tot 38 de ani.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.