Fostul ciclist Lance Armstrong şi Anna Hansen, partenera sa de 14 ani şi mama a doi dintre cei cinci copii ai săi, au spus da. Şi au ales Franţa pentru a sărbători acest moment de fericire.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Nunta a avut loc la Château de La Coste, o proprietate de lux situată în Puy-Saint-Réparade, la aproximativ douăzeci de kilometri nord de Aix-en-Provence (Bouches-du-Rhône). Fostul ciclist america a rămas în 2012 fără cele şapte victorii ale sale în Turul Franţei în 2012 pentru dopaj.

Texaul, care împlineşte 51 de ani luna viitoare, a împărtăşit câteva fotografii ale unirii cu Anna Hansen, o profesoară de yoga cu zece ani mai mică decât el. "Cea mai fericită zi din toată viaţa mea. A fost o seară plină de râsete şi lacrimi de bucurie. M-am căsătorit cu dragostea vieţii mele. Anna, tu ai fost stânca mea în aceşti paisprezece ani şi nu aş fi supravieţuit fără tine. Te iubesc atat de mult. Voi fi mereu acolo pentru tine şi familia noastră".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lance Armstrong (@lancearmstrong)

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.