Fotbalistul spaniol Hugo Mallo, fost căpitan al echipei Celta Vigo, va fi judecat la 11 iulie pentru că ar fi agresat sexual o femeie care lucra ca mascotă pentru Espanol Barcelona, în timpul unui meci în aprilie 2019, au anunţat surse judiciare, citate de AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Faptele ar fi avut loc pe 24 aprilie 2019, înainte de începerea meciului Espanol Barcelona - Celta Vigo din Liga, când Mallo şi colegii săi de echipă salutau echipa adversă şi cele două persoane îmbrăcate în Periquitos, peruşii mascote ale echipei Espanol.

Potrivit concluziilor procurorului, jucătorul, care acum evoluează la Porto Alegre (Brazilia), s-a apropiat de una dintre mascote şi "şi-a băgat mâinile sub costumul ei şi i-a atins sânii". Parchetul a adăugat că victima "a fost forţată să se dea înapoi şi să-l respingă" pe fotbalistul spaniol.

Prin urmare, Parchetul solicită o amendă de peste 8.000 de euro împotriva lui Hugo Mallo pentru o presupusă infracţiune de agresiune sexuală. Potrivit presei spaniole, fotbalistul a depus deja mărturie în iulie 2019, negând faptele. Cazul fusese închis provizoriu, dar, după ce apărarea victimei a făcut apel, judecătorii de la Tribunalul Provincial din Barcelona au dispus redeschiderea cazului în mai 2021.

"Negăm categoric presupusele fapte, lucru care a fost deja clarificat în faţa instanţei care l-a anchetat", se arată în comunicatul agenţiei care îl reprezintă pe fostul căpitan al echipei Vigo, asigurând că jucătorul se va prezenta în faţa instanţei în iulie "ca un om nevinovat". "Cerem ca justiţia să se facă dreptate şi cel mai mare respect pentru Hugo şi familia sa, în aşteptarea aflării adevărului", se menţionează în comunicat.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.