Campionul mondial din 2007 şi triplu campion european, Brian Joubert, în vârstă de 38 de ani, se află în vizorul Federaţiei Franceze de Sporturi pe Gheaţă. Preşedinta acesteia, Gwenaëlle Noury, a confirmat pentru L'Obs că fostul patinator a fost subiectul mai multor sesizări de "acte de violenţă" la "Brian Joubert Poitiers Club", unde fostul campion mondial lucrează ca antrenor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

O anchetă administrativă a fost deschisă la cererea prefectului din Poitiers. O altă anchetă, de data aceasta judiciară, a fost de asemenea deschisă.

Justiţia investighează o relaţie între Brian Joubert şi o patinatoare minoră pe care o antrena la clubul său. Fostul patinator a răspuns solicitărilor L'Obs şi a declarat că "nu a depăşit niciodată această limită".

El a revenit, de asemenea, asupra acuzaţiilor care i s-au adus, explicând că "nu este perfect", dar că face tot ce poate. "Este complicat să ştii când ai depăşit limita", a continuat el.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.