Fostul atacant olandez Marc Overmars, în vârstă de 49 de ani, suferă de serioase probleme cardiace, anunţă presa olandeză.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fostul jucător de la Ajax (1992-1997), Arsenal (1997-2000), FC Barcelona (2000-2004) şi fost component al naţionalei Ţărilor de Jos (86 de selecţii, 17 goluri), Marc Overmars este internat în spital din 30 decembrie.

Clubul belgian Royal Antwerp, unde ocupă funcţia de director sportiv din martie 2022, a vorbit iniţial despre un „accident vascular cerebral uşor”, dar Overmars a fost de fapt victima unui stop cardiac, iar inima lui ar fi suferit „daune ireversibile”, conform presei din Ţara Lalelelor.

La începutul lunii februarie 2022, Marc Overmars a demisionat din funcţia de director de fotbal al clubului Ajax Amsterdam, după ce a fost acuzat că a trimis mesaje nepotrivite angajatelor grupării.

Overmars a cerut iertare, prin intermediul site-ului oficial al Ajax, recunoscând că a avut un comportament inacceptabil.

 

 



 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.