Fostul antrenor al echipei Olympique Marseille şi FC Porto, André Villas-Boas, a condamnat actele de "vandalism şi violenţă" care au avut loc marţi seară la locuinţa sa din Porto.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Astăzi, în jurul orei 00:48, locuinţa mea a fost ţinta unor acte de violenţă şi vandalism", printre care şi "petarde", astfel că poliţia a fost chemată să intervină, a scris miercuri André Villas-Boas pe contul său de Instagram.

Câteva ore mai târziu, unul dintre colegii săi a fost "atacat violent de agresori necunoscuţi" care "i-au furat bunurile, inclusiv maşina". În urma atacului, "a fost spitalizat" pentru "a primi tratamentul necesar", a precizat antrenorul portughez de 46 de ani.

"Din păcate, aceste acte de intimidare, vandalism şi violenţă continuă. Solicit autorităţilor întreaga lor cooperare pentru rezolvarea acestor probleme", a spus André Villas-Boas.

Reşedinţa lui Villas-Boas a fost deja vandalizată în urmă cu aproximativ trei săptămâni, după un interviu în care acesta a recunoscut posibilitatea de a candida la conducerea clubului Porto, după cum a relatat presa locală.



Atacul a stârnit deja o serie de reacţii, printre care una din partea lui Iker Casillas, fostul internaţional spaniol şi portar al FC Porto. "Nu este posibil! Opriţi violenţa!", a reacţionat spaniolul pe Instagram.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.