Foşti fotbalişti de la echipele Rapid şi Dinamo, printre care Marius Niculae, Vaile Caciureac, Marius Măldărăşanu, Florin Prunea sau Daniel Iftodi au participat la un meci demonstrativ în sala Rapid în faţa a 700 de spectatori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Partida care a avut loc miercuri seara s-a încheiat cu scorul de 5-5. Pentru Rapid au marcat Valentin Bădoi, Daniel Pancu (3) şi Cezar Zanfir, în timp ce pentru Dinamo au înscris Mihai Antal, Ionuţ Bălan, Laurenţiu Lică, Marius Niculae şi Gabriel Răduţă.

La Rapid au evoluat Daniel Pancu, Daniel Niculae, Ştefan Nanu, Marius Măldărăşanu, Mugur Bolohan, Florin Motroc, Marian Grigore, Valentin Bădoi, Fănel Ţîră, Ionuţ Voicu, Mihai Iosif, Rodin Voinea, Nicolae Constantin, Vasile Caciureac, Cezar Zanfir Florentin Rădulescu şi Bebe Cioran.

Din lotul dinamoviştilor au făcut parte Florin Prunea, Giani Kiriţă, Marius Nicolae, Daniel Iftodi, Gabriel Răduţă, Ionuţ Bălan, Laurenţiu Lică, Mihai Antal şi Vasile Zlotea.

Meciul de Old Boys Rapid – Dinamo a reprezentat momentul final al Campaniei Pariază pe Români, susţinută de Casa Pariurilor, care a aniversat 10 ani de existenţă.

La pauza meciului vedetă, cinci dintre finaliştii campaniei, jucători care au mizat pe meciurile din Liga I şi Liga 2, au participat la o departajare prin lovituri de pedeapsă. În poartă s-a aflat Florin Prunea iar câştigător a fost Alexandru Ciopică, din Galaţi, singurul dintre finalişti care a reuşit să-i marcheze de două ori fostului internaţional român, şi care a plecat acasă cu premiul cel mare, în valoare de 10.000 de lei. Atât el cât şi ceilalţi nouă finalişti au mai primit câte un laptop şi un sejur la munte. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.