Fosta soţie a lui Amelie Mauresmo, fost număr 1 mondial şi actual director al turneului de la Roland Garros, a fost condamnată la patru luni de închisoare cu suspendare pentru hărţuire.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mauresmo a depus o plângere pentru hărţuire în luna iunie împotriva fostei sale soţii. Marie-Bénédicte Hurel, de care divorţează în prezent, a fost găsită vinovată şi condamnată la patru luni de închisoare cu suspendare.

"Căsătorită din iulie 2021, actuala directoare a turneului de la Roland-Garros, în vârstă de 44 de ani, a luat iniţiativa de a divorţa în 2023. De atunci, spune ea, a "trăit un infern". Umilinţe, şantaj şi insulte îi punctează viaţa de zi cu zi, inclusiv prin SMS", notează France Bleu.

Potrivit France Bleu, fosta sa parteneră are, de asemenea, interdicţie de a se apropia de Amélie Mauresmo şi de locuinţa noii sale partenere. De asemenea, ea trebuie să plătească un euro drept desppgubiri. Procurorul solicitase o pedeapsă de zece luni de închisoare cu suspendare.

Avocaţii inculpatei au anunţat că vor face apel împotriva acestei sentinţe.

Amélie Mauresmo, 44 de ani, şi Marie-Bénédicte Hurel, 60 de ani, au format un cuplu timp de mai mulţi ani şi au doi copii: Aaron şi Ayla.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.