Agenţia Reuters a anunţat, luni, că situaţia lui Christian Horner, şeful echipei de Formula 1 Red Bull, acuzat de "comportament sexual nepotrivit" cu una dintre angajatele sale, va fi rezolvată înainte de Grand Prix-ul Bahrainului de sâmbătă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit agenţiei de presă Reuters, soarta sa - dacă va fi demis sau va continua să lucreze - va fi dezvăluită înainte de sâmbătă şi de primul Mare Premiu al sezonului, în Bahrain.

O investigaţie internă efectuată de o firmă de avocatură a fost lansată la sfârşitul lunii ianuarie şi dezvăluită la începutul lunii februarie

"La fel ca toată lumea, vreau ca această anchetă să se desfăşoare cât mai repede posibil", a declarat Horner, săptămâna trecută, la Sakhir.

După ce a petrecut câteva zile la fabrica Red Bull din Milton Keynes, el ar urma să revină în Bahrain miercuri, înainte de prima sesiune de antrenamente libere de joi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.